PDFДрук

Політех відзначив День закоханих!

14 лютого - День Святого Валентина, покровителя всіх закоханих. Політехівці відмітили свято яскраво та незабутньо! Святкові поштарі-«амурчики» розносили адресатам валентинки з привітаннями та зізнаннями у коханні, які будь-хто мав змогу надіслати за допомогою «Листів Амура». Всі закохані мали можливість написати про свої почуття на «Стіні кохання» або сфотографуватися на романтично оформленому майданчику. А для закоханих пар було організовано конкурс «Любов єднає. Одним із найяскравіших моментів стало відеопривітання від працівників закладу, в якому вони розповіли про своє перше кохання.

І завершилось свято конкурсно-розважальною програмою «Вустами Амура» у якій першокурсники Політехнічного технікуму та Конотопського інституту СумДУ представили глядачам та журі свої спеціальності та продемонстрували усім присутнім свої вокальні, хореографічні вміння й почуття гумору. В актовій залі лунали зізнання у коханні до спеціальностей та факультетів, не стихали оплески після виконання зворушливих пісень та романтичних танців, а відділення гумору продовжило життя глядачів на декілька десятків років. Перше місце у номінації «Краще привітання» зайняла команда студентів відділення «Менеджмент і металообробка», перемогу у номінації «Кращий вокал» розділили студенти відділення «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій», «Комп’ютерних та електронних технологій» та студенти Конотопського інституту СумДУ, у номінації «Кращий гумор» перемогу отримали студенти збірної команди інституту, а грамоти за найкращу хореографічну композицію отримали студенти відділення «Будівництво й експлуатація будівель і споруд та автошляхів і аеродромів» та студенти КІСумДУ.

Серед відділень технікуму призові місця розподілились наступним чином:

3 місце – поділили між собою відділення «Комп’ютерні та електронні технології» та «Менеджмент та металообробка».

2 місце – відділення «Будівництво й експлуатація будівель і споруд та автошляхів і аеродромів».

1 місце – відділення «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій».

Дякуємо організаторам, та всім, хто причетний до проведення цього феєричного шоу за можливість насолодитися виступами нових талантів нашого закладу!