PDFДрук

«InterBuildExpo-2014»

27 березня 2014 року студенти 2-4 курсів Політехнічного технікуму Конотопського інституту СумДУ відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування» відвідали Міжнародну будівельну виставку «InterBuildExpo-2014» у м. Києві.

Студенти побували у трьох павільйонах та на відкритому майданчику виставки, де були представлені всі новинки ринку будівельних технологій і матеріалів. Будівельні експонати та відповідні тематичні експозиції дивували політехівців своїм розмахом та новизною матеріалів. Так, у першому павільйоні були представлені сучасні матеріали і передові технології будівельного виробництва. Сучасні вікна, фасади, покрівля, ізоляція, будівельні конструкції, а також кращі рішення ландшафтного дизайну зацікавили майбутніх професіоналів.

У другому павільйоні студентів очікували інноваційні технології зеленого стилю життя.  Наприклад, на збудованому макеті сучасного житла політехівці побачили всі переваги і можливості автоматичних систем управління «розумний дім», а саме управління електроприладами і джерелами світла, клімат-контроль, енергозберігаючі системи та відновлювані джерела енергії.

Третій павільйон зацікавив новизною матеріалів внутрішньої обробки приміщень, а відкритий майданчик став місцем демонстрації сучасної будівельної техніки та обладнання.

Студенти-будівельники з великим задоволенням оглянули всі павільйони виставки і збагатили свій досвід знаннями з новітніх будівельних технологій, які в майбутньому використають на практиці.