PDFДрук

«Школа журналістики»

26 жовтня 2014 року у затишних стінах музейної кімнати Політеху зібрались у колі однодумців представники молодіжних формувань, адміністрації закладу, владних структур міста та ЗМІ на прес-конференції, присвяченій відкриттю нового молодіжного проекту «Школа журналістики».

У заході взяли участь його організатори: засновник студентської газети «Сучасник», Президент Молодіжної організації студентів «Новий час», кандидат педагогічних наук Тетяна Гребеник та координатор проекту Міський портал «Топ-Конотоп» Дмитро Гланц. З приводу нового в місті проекту висловлювали свої думки та сподівання депутат Конотопської міської ради, кандидат фізико-математичних наук Віталій Бібик, секретар міської ради Омельченко Тарас Павлович, завідувач відділом молоді Конотопської міської ради Юрій Леміш, Голова Спілки журналістів м. Конотоп, директор ТРК «ВЕЖА» Тетяна Голобурда та партнер проекту «Школа журналістики», керівник туристичної компанії «Подорож та відпочинок» Олександр Щербина. Гостем заходу стала  представник журналу «Країна» Катерина Гончарова з м. Київ.

Журналістські навички є відображенням громадянської освіченості людини та її активної громадської позиції, вони цікаві спеціалістам різних галузей, адже це є розвиток особистості та передумова формування конкурентоспроможного фахівця.

 

Заявки на участь приймаються до 15 жовтня за адресою вул. Садова, 36, каб.217. Контактні телефони – 096-3534146, 05447-25165. Організатори запрошують до участі молодь віком від 15 до 25 років, з готовністю активно працювати під час тренінгів і застосовувати отримані знання на практиці.