PDFДрук

Мелодія милосердя

Є така думка, що Господь посилає людині стільки випробувань, скільки вона може витримати. Загадковість людського життя полягає в тому, що, на жаль, ми не можемо передбачити хворобу чи інші негаразди, які спіткають нас, які боляче вражають не тільки того, хто захворів або потрапив в біду, а ще й їхніх рідних, близьких. Студентка Політехнічного технікуму Кліндухова Анастасія вже тривалий час мужньо бореться з онкозахворюванням, яке на превеликий жаль, знову дало про себе знати.
Настя – життєрадісна, творча людина, закохана в пісню. Ще вона – відмінниця, переможниця Шевченківського конкурсу, відзначена стипендією губернатора Сумської обласної державної адміністрації, постійна учасниця святкових концертів, громадська активістка, вокалістка творчої студії «Елегія».
Реалії сьогодення є такими, що лікування потребує коштів. А лікування онкологічних захворювань тим паче вимагає великих коштів.
16 жовтня в актовій залі Політехнічного технікуму КІ СумДУ відбувся благодійний концерт задля фінансової допомоги Анастасії Кліндуховій. Ініціаторами концерту стали подруга Анастасії та колега по вокальному цеху Ірина Шевченко та учасники вокальної студії «Елегія». До заходу долучилися хореографічні та вокальні колективи міста. У цей вечір їхні виступи слугували найсвітлішій меті – життя розумної, красивої й талановитої дівчини має бути врятоване. Вона повинна завдяки підтримці небайдужих людей перемогти хворобу і надалі спокійно насолоджуватись життям.
Концерт зібрав до актової зали всіх небайдужих і справді засвідчив, що чужого горя не буває. За символічну суму глядачі мали змогу насолодитися пісенною творчістю конотопських аматорів. Як результат – було зібрано шість з половиною тисяч гривень.
Родина Анастасії безмежно вдячна за надану допомогу! Адже в ситуації, в якій опинилась сім’я важлива кожна копійка
Після концерту глядачі полишали залу зосереджені, задумливі і водночас – радісні. Адже зі сцени вони почули не просто пісні, не просто прослухали концерт, це були мелодії милосердя, життєствердна музика. Музика, яка здатна врятувати життя!
Тримайся, Анастасіє!