PDFДрук

Ласкаво просимо до Політеху!

Другого листопада Політех зустрічав абітурієнтів та їх батьків, які завітали на традиційний День відкритих дверей. І вже традиційно відвідувачі могли ознайомитися з презентаціями відділень, прикладами дипломних проектів, які виконали студенти будівельних спеціальностей, та реальними дипломними проектами, виготовленими студентами-електронщиками та комп’ютерщиками.

Зустріч розпочалася з виступу президента студентського самоврядування Штраніна Євгена, який саме з погляду студентів представив реалії життя в закладі; серед переваг якого назвав не тільки можливість успішно навчатись, а й реалізувати свої таланти – до танцю, співу; в спорті; на громадській, волонтерській роботі тощо.

На зустрічі були присутні всі представники адміністрації: заступники директора з навчальної та виховної роботи, завідувачі відділень.

Перед присутніми виступила директор технікуму Тетяна Вікторівна Гребеник. Зокрема, вона зупинилась на основних моментах прийому абітурієнтів 2015 року та нового Закону про вищу освіту. Існуючі нововведення в освіті, інформація про реформування вищої освіти викликала зацікавлення як абітурієнтів, так і батьків, а отже, й запитання, жодне з яких не залишилося без вичерпної відповіді. Чим вразив перший у цьому навчальному році День відкритих дверей? Кількістю присутніх, які зацікавлено слухали про особливості вступу та навчання в Політеху.

А от закінчення заходу залишилося відкритим… Адже  умови прийому до ВНЗ іще не затверджені в Мін’юсті, тож наступна зустріч і відбудеться в технікумі після їх затвердження.

Проте в цей день вже стартували шестимісячні підготовчі курси для дев’ятикласників.

 

Ласкаво просимо до Політеху! Навчатися в нашому закладі цікаво та престижно!