PDFДрук

Вітаємо молодь Політеху з Днем студента!

Яскраво і весело відзначили студенти своє свято у стінах закладу. Вже традицією стало розпочинати цей день урочистим відкриттям в актовій залі, де студентів привітали директор технікуму Гребеник Т. В. та президент МСС ПТКІСумДУ Штранін Є. і відзначили найкращих студентів за активну участь у громадському житті та гарне навчання почесними грамотами.

Протягом дня кожен студент мав змогу взяти участь у різноманітних улюблених і нових акціях: зробити кумедне фото в акції «Смайл шоу», позмагатися у влучності – в акції «Снайпер тир», висловити свої емоції та настрій малюнками на обличчі – в акції Фейс-арт, залишити привітання  своїм одногрупникам та друзям на  Дошці привітань і побажань.

Напередодні свята були оголошені конкурси листівок-блискавок для студентів 3-4 курсів «Скажи НІ війні» та плакатів «Ми – українці і це наша земля» для студентів 1-2 курсів. Компетентне журі оцінило всі проекти і обрало кращі. Переможцями стали студенти 731 групи та 1-ї групи відповідно.

А найактивніші та кмітливі представники з кожного відділення взяли участь в улюбленій грі наших студентів –  квесті «Весела вісімка». На них чекали 8 станцій з цікавими та креативними завданнями, в яких вони змогли проявити не тільки швидкість, а й винахідливість, знання та навички, набуті на лекціях. Найкращими станціями за словами студентів стали станції «Розсміши Приходька», «Назад у минуле», де вони вгадували викладачів за дитячими фотографіями та «Відгадай автора» за крилатими фразами викладачів. Серед чотирьох команд І місце зайняла команда відділення «Будівництво залізниць та автошляхів», ІІ –  «Менеджмент та матеріалообробка».

Наприкінці дня, сповненого яскравих емоцій, зібрала всіх в актовому залі святкова концертна програма «Я, ти, він, вона – друзі forever!».

Студентські роки – найкраща пора! Зі святом!