PDFДрук

Виховний захід «Креативне мислення та методики генерації оригінальних ідей»

2 грудня 2014 р. для студентів II та III курсів спеціальності 5.03060101 «Організація виробництва» під керівництвом викладача Іващенко Марини Миколаївни був проведений виховний захід «Креативне мислення та методики генерації оригінальних ідей». Захід проводився у форматі тренінгового заняття. Основна мета тренінгу – підвищення успішності управлінської діяльності, розвиток навичок та вмінь керувати креативним процесом, подолання стереотипів та бар’єрів, які обмежують творчий потенціал.

У ході тренінгу було проведено ряд вправ – «Генетик», «Архітектор» та «Майндмеп», за результатами яких відбулося голосування на звання «Генератор ідей».  Вітаємо студенток 631 групи – Тарасенко Дарію і Бочкун Ілону! Адже саме вони змогли краще розкрити свій креативний потенціал і реалізувати його на практиці.

Тренінг дав відчуття віри в свої можливості, цікавих інтерактивних форм пізнавальної діяльності, розмаїття творчих думок, відкритість для нового і цікавого.

Бажаємо і надалі не зупинятись на шляху розвитку своїх вмінь та здібностей, успіхів вам, у будь-яких починаннях, щоденних справах, у сміливих планах та сподіваннях!