PDFДрук

Презентація книг

11 грудня в бібліотеці ПТ Кі СумДУ відбулась презентація двох книг місцевого історика, краєзнавця, археолога, викладача історії ПТ КІ СумДУ Олександра Євтушенка: «Вулицями рідного міста. Довідник із історії назв вулиць Конотопа» та «Дорогами 1941-го. Конотоп. Книга памяти». Привітати автора нових видань історично-краєзнавчого змісту прийшли його рідні, друзі, вчителі, «колеги по цеху» - місцеві краєзнавці, працівники музеїв і бібліотек міста, студенти та викладачі ПТ КІ СумДУ, представники місцевих ЗМІ і громадських організацій.

Від імені керівництва міста, депутатського корпусу та від себе особисто Олександра Євтушенка привітала заступник міського голови Тетяна Шерудило. Вона вручила Олександру Валерійовичу Подяку міського голови, зазначивши, що сьогодні не так часто виходять друком такі ґрунтовні видання, що містять матеріали, підготовка яких потребує часу, любові до своєї справи та справжнього професіоналізму.  Саме тому книги, які відтепер належать до історико-культурного надбання конотопської громади, мають не лежати на полицях, а йти від читача до читача. Як справжні уроки історії та сучасності, вони будуть особливо корисними представникам підростаючого покоління.

Педагогічний і студентський колективи Політеху вітають щиро вітають О. В. Євтушенка, бажають нових відкриттів, реалізації всіх планів і проектів.

Фоторепортаж і більш докладну інформацію про проведення даного заходу див. у рубриці «Погляд зі сторони».