PDFДрук

Виїзне засідання Школи журналістики

11 січня 2015 року учасники Школи журналістики відвідали м. Київ. Організатори проекту підготували їм насичену подіями програму, яку виконали майже в повному обсязі. Під керівництвом Катерини Гончарової – журналіста тижневика «Країна», наші екскурсанти побували в багатьох цікавих місцях, а також  познайомились із справжніми фахівцями журналістської справи. Так, наприклад, незабутніми стали візити на телеканали «Громадське ТВ» і «ТВі». Учасники школи журналістики не тільки змогли побачити з середини як живуть і працюють канали, а й плідно поспілкувались з журналістами, ведучими та іншими співробітниками мас-медіа.

Надовго запам’ятається зустріч з відомим журналістом видання ЛІГА.net Петром Шукліновим, який організував екскурсію місцями ключових подій Майдану. Прогулюючись вулицями Грушевського, Інститутською та урядовим кварталом, він розповідав історії, які відбувалися під час Революції Гідності.

Побували учасники Школи журналістики і в Маріїнському парку, сходили в  PinchukArtCentre, де оглянули виставку Премії Future Generation Art Prize 2014.

Безліч позитивних емоцій, вражень і корисної інформації отримали слухачі школи від цієї подорожі. «Поїздка видалась насиченою і виснажливою, але дуже цікавою!», – саме так її охарактеризували наші юні журналісти.