PDFДрук

Разом до перемоги!

Так вже сталося, що сьогодні життя вписує в історію України сумні, навіть жахливі сторінки. На долю нашої країни випало дуже тяжке випробування. І назва йому – війна.

Але українці століттями доводили – можна зв’язати, зламати тіло. Але той сильний і незламний  дух, який генетично передається із покоління в покоління, ніколи і нікому не вдасться зламати і скорити!

Сьогоднішня біда, яка нас спіткала – це біда не якоїсь окремої родини. Це загальнонаціональне горе.

Щиро дякуємо нашим землякам, нашим патріотам, які, покинувши повсякденні справи, ціною власного життя не дають ворогові заволодіти нашою землею! Тим героям, які помирають сьогодні за те, щоб нам з вами краще жилося завтра.

Ми, працівники та студенти Політехнічного технікуму, також долучаємося до наближення перемоги. Вже неодноразово приймали участь у збиранні гуманітарної допомоги (це і продукти харчування, і засоби особистої гігієни, і теплі речі, і товари повсякденного вжитку), бо чітко усвідомлюємо: якщо сьогодні просто будемо сидіти, склавши руки - то завтра ворог може бути і в нас вдома.

5 лютого 2015 року відбудеться черговий рейд волонтерів з гуманітарною допомогою для бійців, які знаходяться у Волновасі – на блок-пости 72-ї мотопіхотної бригади, 39-го батальйону територіальної оборони, батальйону Київ2 і 72-ї артилерійської бригади.

Дорогі волонтери! Передавайте вітання нашим хлопцям-захисникам і від Політеху!