PDFДрук

Насичений тиждень

Для учасників Школи журналістики минулий тиждень видався досить насиченим. Позначився він тим, що пройшло два повноцінних і цікавих заняття. 4  лютого майбутні журналісти відвідали ТОВ «Мотордеталь-Конотоп». Екскурсійна прогулянка цехами, разом з цікавими розповідями про історію заводу та його сьогодення, не залишили байдужими допитливих слухачів. Підготовані запитання та інформативні відповіді, отримані від працівників підприємства, можливо, будуть втілені в журналістські шедеври, які можуть стати справжньою пам’яткою про виробничу сферу міста.

8 лютого відбувся ще один урок нашої школи, але вже в рідних стінах Політеху. Провела це заняття керівник літературної студії «Джерело» Козлова Ірина Михайлівна. Талановита поетеса, а у минулому ще й редактор газет і журналів, розповіла нашим слухачам цікаву інформацію зі свого досвіду роботи у видавничій сфері. Ірина Михайлівна привела багато прикладів того, чого слід уникати й остерігатись майбутнім журналістам у своїх статтях. Вона дала безліч порад, які стануть у пригоді нашим учасникам Школи журналістики, щоб стати справжніми кваліфікованими спеціалістами.

Майбутні професіонали з радістю чекатимуть на нові зустрічі з Іриною Михайлівною, адже такий неоціненний досвід може передати лише професіонал з великої літери.