PDFДрук

Політехівці відвідали InterBudExpo

26 березня 2015 року студенти Політеху відвідали у м. Київ Міжнародну виставку Interbudexpo. Це найбільша будівельна виставка в Україні, яка об’єднує ключові напрями галузі. Лідери будівельного ринку обирають InterBudExpo для того, щоб представити новітні технологічні розробки та інноваційні матеріали. Щорічно у виставці беруть участь близько 1000 провідних компаній які займаються виробництвом будматеріалів, інструментів та обладнання, вони представляли свою продукцію на 30 000 м2 експозиційної площі.

Студенти відвідали три павільйони та відкриту зону просто неба. Перший павільйон «Будівництво та архітектура» презентував напрями «Проектування та капітальне будівництво», «Фасади. Покрівля. Ізоляція»,«Віконні системи. Ворота. Автоматика». Другий павільйон об’єднав три тематичні зони: «Озеленення, ландшафтний дизайн та садова техніка», «Енергоефективні та еко-технології», «Інструмент та обладнання». Третій – присвячений темам «Кераміка. Сантехніка. Камінь»,«Інтер’єр і дизайн»,«Двері та фурнітура». На відкритому майданчику студенти розглядали будівельну техніку та устаткування.

По завершенню екскурсії студенти ділились враженнями і висловили сподівання, що прогресивні тенденції запровадження в українську будівельну галузь новітніх матеріалів будуть і надалі розвиватись.

 

Тож нехай інформація, отримана студентами на виставці, стане черговим поштовхом до їх власного професійного зростання.