PDFДрук

«Про нас у пресі» або Допомагати – легко

Сьогодні вже ніхто не сумнівається в тому, що внесок волонтерів у наближення перемоги на сході України – неоціненний. Не стоять осторонь цієї справи і в Політехнічному технікумі КІСумДУ, де від початку ведення так званої АТО допомагають нашим хлопцям-захисникам. Студенти й викладачі, бібліотекарі йтехпрацівники плетуть маскувальні сітки, збирають гуманітарну допомогу від небайдужих конотопчан, яку потім поштою або через Конотопську сотню народної Самооборони передають у гарячі точки Сходу.

Серед зібраного – і смачні пиріжки від майстринь з їдальні Політехнічного технікуму на чолі з Тетяною Журавель. Своєрідними оберегами нашим захисникам служать зроблені студентами ляльки-мотанки та янголи, зігріті їхньою спільною молитвою, теплом сердець, щирою любов’ю і вірою в перемогу.

Вони називають себе «бджоленятами», адже працюють спільно з жіночим волонтерським клубом «Бджілка», що знаходиться в МБК «Зоряний». Але не тільки це поєднує їх із бджілками-трудівницями, а й працьовитість і наполегливість у досягненні поставленої мети. Тож дякуємо вам, активісти Політеху, за добру справу, за чуйні серця!

Тетяна Середа

Газета «Конотопський край», випуск №26 від 31 березня 2015 року