PDFДрук

День відкритих дверей

17 травня 2015 р. в актовій залі Політехнічного технікуму Конотопського інституту СумДУ організовано та змістовно пройшов «День відкритих дверей». Розпочався захід презентаціями спеціальностей, виставкою відділень.

З основними положеннями «Правил прийому до навчальних закладів І-ІІ р.а.» та умовами навчання детально ознайомила директор технікуму, к.п.н., доцент Гребеник Т. В. На заході було вручено грамоти слухачам підготовчих курсів, які зайняли призові місця в конкурсі «Знавці української мови та математики». Після цього були надані вичерпні відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

У ході відвідування закладу гості мали можливість оглянути навчальні аудиторії, ознайомитися з навчально-технічною базою, умовами проживання в гуртожитку, можливостями культурного, духовного та фізичного розвитку студентів.

Майбутні абітурієнти та батьки поспілкувалися з адміністрацією та викладацьким складом, отримали консультації профільних спеціалістів щодо вибору спеціальності та форми навчання.

Не залишилася за кадром і самодіяльність технікуму. Студентів, у виконанні яких прозвучали пісні, присутні в залі зустріли гучними оплесками. Це доводить, що на базі нашого закладу існують усі умови для того, щоб розвивати і свій творчий потенціал.

Отримавши велику кількість вражень від побаченого, гості заходу подякували керівництву за організацію «Дня відкритих дверей», за повну, змістовну розповідь.