PDFДрук

Подарували своє тепло, любов та радість дітям!!!

У квітні-травні 2015 року за ініціативи МСС ПТКІСумДУ  у стінах Політехнічного технікуму та Конотопського інституту СумДУ було проведено акцію «Подаруй тепло дітям-переселенцям!», метою якої було допомогти дітям, які втратили тепло своїх осель у ході бойових дій у зоні АТО й змушені були оселитися на Конотопщині та акцію  «Подаруй іграшку дитині», присвячену 1 червню – Міжнародному дню захисту дітей та спрямовану на допомогу малозабезпеченим та багатодітним сім’ям м. Конотоп.

Саме 28 травня 2015 року на передодні Міжнародного дня захисту дітей студенти-волонтери ПТКІСумДУ здійснили Благодійний марафон спрямований на допомогу дітям.

Спочатку вони завітали до Благодійного фонду «Відень» і передали сім’ям переселенців дитячий одяг. Керівники та співробітники фонду виразили щиру подяку за надану допомогу та свої сподівання на подальшу співпрацю. Волонтери пообіцяли, що така допомога  буде систематичною, адже творити добро так приємно!!!

Другим пунктом Благодійного марафону стала актова зала Конотопської міської ради, де волонтерів зустрічали галасливі, щирі, усміхнені дітлахи з п’ятьох малозабезпечених та багатодітних родин. Ця зустріч студентів-волонтерів з сім’ями з дітьми відбулася за сприянням Відділу Міської ради у справах молоді та спорту та Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Конотопської міської ради.

Щиро дякуємо всім не байдужим, хто долучився до збору речей та іграшок, хто знайшов час та бажання передати речі тим, хто їх потребує, хто щоденно працює з дітьми та сім’ями, даруючи їм своє тепло, любов та радість!!!