PDFДрук

Зустріч з випусниками

18 вересня 2015 року у стінах Політехнічного технікуму КІ Сум ДУ на відділенні «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування» відбулася зустріч із випускниками цього року. Так, Михайленко В., Ігумнов Є., Поволоцький О., Самофалова М., Терещенко К. та Самусенко А. розповіли викладачам і студентам будівельної спеціальності про свої враження від навчального процесу у ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації. Хлопці запевнили студентів, що знання, отримані у технікумі – відмінний старт до успішності в університетах.

Завітали до Політеху й студенти 2013 року випуску, які вже третій рік навчаються у Сумському аграрному університеті та Харківському університеті міського господарства, а саме: Симоненко Д., Листопад І., Шевченко І., Зимовець А. Випускники з теплотою в серці пригадали своє студентське життя в технікумі. Вони ще раз подякували викладачам за ту освітню базу, яку отримали в нашому навчальному закладі.

Саме такі зустрічі допомагають відділенню «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування» тримати зворотний зв’язок зі своїми випускниками, що сприяє кращому розумінню вимог, які ставлять ВНЗ перед нашими студентами.