PDFДрук

У коледжі пройшли заходи з охорони праці

В останній тиждень квітня відбувся ряд заходів, у яких взяли участь викладачі закладу та студенти. Зокрема, інженер з охорони праці коледжу Євген Толок 23 квітня долучився до онлайн-конференції з нагоди Дня охорони праці. Її учасники говорили про статистику травматизму на виробництві, нюанси електронного документообігу з охорони праці, обмінювалися досвідом з покращення умов праці та безпеки, розглянули варіанти інформаційних платформ з даної тематики.

Про створення безпечних умов праці, статистику страхових випадків та виплати Фонду соціального страхування говорили й під час Zoom-конференції, організованої міською радою. В ході онлайн-заходу також були оголошені переможці конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дитини».

В рамках предмету "Безпека життєдіяльності та охорона праці" викладачем Мельниченко І.В. було проведено дистанційне заняття зі студентами на тему пожежної безпеки. З цієї ж теми викладач Сахнюк Ю.В. розробила та продемонструвала студентській молоді інформаційний бюлетень.

На тему охорони праці викладачами коледжу Тринитко Н.В., Рязанцевою О.В, Бібік Ю.В. та Іващенко М.М. були проведені виховні години, відкриті уроки та інформаційні хвилинки онлайн. Бібліотекарями закладу була організована книжкова виставка навчальної літератури з даної тематики.