PDFДрук

Випускники коледжу мають шанс працевлаштуватися на одне з престижних автодорожніх підприємств країни

Домовленість про співпрацю щодо проходження практики та працевлаштування випускників коледжу на провідному підприємстві країни була досягнута представниками адміністрації закладу та групою компаній «RGM group» ще на початку цього року.

На початку травня відбулась чергова двостороння онлайн-зустріч, учасниками якої стали також і безпосередньо студенти коледжу.

В ході конструктивного діалогу молодь отримала вичерпні відповіді на актуальні для них запитання. А відтак були визначені аспекти партнерської діяльності між закладом освіти та передовим підприємством автодорожнього будівництва Сумської області.

Нагадаємо, «RGM group» є об’єднанням трьох підприємств, що надають якісні послуги з укладання та ремонту дорожнього покриття та продажу дорожньо-будівельних матеріалів на території Сумської області. Наразі у підприємств є потреба в таких фахівцях, як інженери-будівельники, геодезисти, землевпорядники, менеджери з продажу будівельних матеріалів, підготовкою яких займається Класичний фаховий коледж СумДУ. Тож, починаючи з цього року, випускники освітнього закладу мають можливість знайти роботу на провідних автодорожніх підприємствах регіону.

Запорукою зацікавленості підприємства в отриманні висококваліфікованого персоналу стали славетна історія та гарний рівень навчально-практичної підготовки коледжу.