PDFДрук

Студенти Класичного фахового коледжу СумДУ взяли участь у флешмобі з нагоди Дня пам’яті та примирення

#шаную_подвиг_бережу_мир – у флешмобі під таким хештегом взяли участь студенти відділення комп’ютерних та електронних технологій КФК СумДУ. 8 травня – день, коли згадуємо про ціну миру, яку світ заплатив 76 років тому в результаті фашистської навали з боку гітлерівської Німеччини. Але це не тріумф переможців над переможеними, це нагадування про наслідки амбітних планів державних чиновників та їх реалізацію шляхом збройного конфлікту.

Десятки мільйонів людей віддали свої життя в ім’я досягнення Перемоги… Пам’ятаючи про їхню саможертовність і героїзм, студенти різних населених пунктів, які навчаються в нашому коледжі , водночас схилили голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і в селах.

Українці добре знають ціну війни, адже й сьогодні наша держава знаходиться в стані бойового конфлікту з іншим агресором – сусідньою Росією. Тому плекаємо мир і плечем до плеча стоїмо за збереження своїх кордонів та можливість з’явитися на світ майбутнім поколінням.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до нашого флешмобу, відвідати пам’ятні місця, пов’язані з ІІ світовою війною, вшанувати пам'ять загиблих, подарувати квіти ветеранам… А ще - зробити фото, викласти його в соцмережі з хештегом #шаную_подвиг_бережу_мир