PDFДрук

Вітаємо знавців творчості Григорія Сковороди!

Благословенні ви, сліди, незмиті вічності дощами, мандрівника Сковороди.

Максим РИЛЬСЬКИЙ

Цьогоріч ми відзначаємо 300-літній ювілей визначного українця – Григорія Савовича Сковороди, потужний інтерес до творчості та подвижницького життя якого тільки зростає.

Здобувачі освіти Класичного фахового коледжу СумДУ взяли участь у проєкті «На Урок» – у Всеукраїнському конкурсі «Світ мандрів Григорія Сковороди» та здобули призові місця. Вітаємо переможців:

Кур'янова Ірина(3 гр.),Дровніков Євгеній(4 гр.)диплом І ступеня;

Гарбуз Дмитро (4 гр.), Шаповал Вікторія (2 гр.), Медведєв Артем(4 гр.), Дементьєв Владислав(3 гр.)диплом ІІ ступеня;

Горбик Софія(1 гр.) –диплом ІІІ ступеня;

Приходько Богдана (3 гр.) – диплом ІІІ ступеня.

Окрім того, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №899-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди» у коледжі для здобувачів освіти І курсу протягом листопада 2022 р. проведено години спілкування та виховні бесіди «Моральні принципи Г.С. Сковороди – основні засади у житті кожного».

Також до уваги усіх учасників освітнього процесу Класичного фахового коледжу запропоновано віртуальну виставку, присвячену 300-річчю з дня народження Григорія Сковороди, яку кожен може переглянути на офіційному сайті закладу за посиланням: http://surl.li/dwldq.