PDFДрук

У Святвечір коледжани дарували свої щирі побажання колективам установ та організацій, з якими мають тісну співпрацю


Напередодні Різдва студенти та викладачі Класичного коледжу СумДУ завітали до партнерів нашого закладу та привітали з прийдешнім святом, заспівали колядок, побажали миру й злагоди, добра і радості, здоров’я та якнайшвидшої перемоги над ворогом. Побували на гостинах у телекомунікаційної компанії "Зурбаган", Центрі безоплатної вторинної правової допомоги, дитячо-юнацької спортивної школи, Укрсиббанку, у підприємця та волонтера Олександра Щербини, ТОВ "Вітчизна", військкоматі, ІТ-кластері, у Пункті незламності ДСНС, центрі зайнятості, районній державній адміністрації. А також привітали колективи інших закладів та організацій міста.

Зібрані кошти того ж вечора колядувальники передали представниці громадської ініціативи "Я - волонтер" Тетяні Радько, яка спрямує їх на потреби ЗСУ, зокрема, на придбання монокуляра для наших захисників, які знаходяться у місцях запеклих боїв.

В Україні нині свято! Тож, вам хочем побажати світла в хаті, хліба в печі, щастя й радості малечі. Рідний дім, а не чужину. Миру в нашу Україну!

Зі святом! З Різдвом Христовим! З вірою в серці - до перемоги!