PDFДрук

У Класичному коледжі СумДУ провели акцію до Дня Соборності


Напередодні Дня Соборності, який в Україні відзначають 22 січня, коледжанська родина організувала та провела акцію «Єдина країна – наша спільна перемога!».

На імпровізований макет карти України учасники прикріпили синьо-жовті стрічки на знак єдності. Адже згуртованість і є нашою соборністю! Нас об’єднує мова, звичаї і традиції, історія і сучасність, одвічна волелюбність і нескореність. Нас об’єднує ЛЮБОВ – до ближнього і до своєї Батьківщини. І не важливо звідки ми – зі сходу чи заходу, півдня чи півночі – усі ми УКРАЇНЦІ і не дозволимо нікому забрати в нас те, чим пишаємось і що безмежно любимо..

Макет карти України, представлений у акції, символічно обплетений маскувальною сіткою. Це не просто так. На територію нашої держави посягнув ворог і ми, виборюючи мир і незалежність, просимо допомоги і захисту у представників європейських країн світу. А поки чекаємо на цю допомогу, самі не сидимо, склавши руки, і самовіддано захищаємось.

Вішаючи на мапу синьо-жовті стрічки, кожен з учасників акції думав про довгоочікувану перемогу та нашу єдину неподільну процвітаючу державу. Тож, єднаймося у нашій спільній меті. З Днем Соборності, Україно! Разом – до перемоги!

#кфксумду_разом #єдинакраїна_нашаспільнаперемога #деньсоборності2023