PDFДрук

Розпочалася виробнича практика для здобувачів спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія

Перед тим, як стати справжніми спеціалістами своєї справи, здобувачі освіти демонструють практичні навички. Тому виробнича практика, невід’ємна складова освітнього процесу, – це важлива сходинка до отримання дипломів фахових молодших бакалаврів та усвідомлення важливості обраного фаху.

08 травня 2023 р. здобувачі Класичного фахового коледжу IV курсу спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія, а також викладачі ДЮХІНА Наталія, МИТРОФАНЕНКОВ Олександр, ПЕЧЕНКО Світлана, завідувач відділення «Комп’ютерних і електронних технологій» САЛІЙ Юрій та завідувач навчально-виробничої практики КУЗЬКО Олександр взяли участь в онлайн-конференції щодо особливостей проходження виробничої практики.

Під час цієї зустрічі студентів ознайомили з програмою та порядком проходження виробничої практики, вимогами до складання звіту, акцентували увагу на дотриманні правил техніки безпеки під час перебування на підприємствах тощо.

Протягом цього місяця студенти 741 та 743 груп будуть виконувати обов’язки системних адміністраторів на заводах, фірмах, в освітніх закладах і обчислювальних центрах міста, району, області.

Маємо надію, що саме така форма навчання не лише сприятиме набуттю більш глибоких професійних умінь і навичок, отриманню необхідного досвіду, а й надасть впевненості приймати рішення в реальних виробничих умовах.

Сподіваємося, ця виробнича практика стане вдалим стартом для успішної кар’єри наших майбутніх випускників.