PDFДрук

Простір вибору: профорієнтаційні зустрічі коледжу тривають

22 квітня 2024 р. Аліна БОЯРЧУК, фахівець відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи Класичного фахового коледжу СумДУ, провела профорієнтаційну зустріч в онлайн-форматі з майбутніми випускниками – учнями Конотопського ліцею № 13.

На початку заходу Аліна Василівна детально зупинилася на особливостях цьогорічної вступної кампанії, ознайомила присутніх зі спеціальностями, які можна здобути в коледжі, освітніми програмами; розповіла про сучасні освітні можливості, подальший кар’єрний зріст та наголосила, що в коледжі функціонує відділення бакалаврату, навчаючись на якому, можна здобути вищу освіту в Конотопі.

Під час онлайн-спілкування здобувачі освіти мали змогу поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді.

Сподіваємося, профорієнтаційна зустріч з ліцеїстами нашого міста допоможе їм зробити важливий крок у світ освіти та професійного зростання, а коледж спробує максимально посприяти їм у виборі спеціальності.

Сьогодні Класичний фаховий коледж – це потужний освітній форпост Конотопської територіальної громади. Тож бажаємо потенційним абітурієнтам успішно пройти вступні випробування і поповнити студентську спільноту нашого закладу освіти цього року!

Дякуємо адміністрації Конотопського ліцею № 13 за сприяння в проведенні профорієнтаційної роботи серед молоді. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

У разі виникнення додаткових питань ми завжди на зв’язку: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117; (068)735-81-38, (097)438-28-00.