PDFДрук

Правильний вибір професії та закладу освіти - запорука життєвого успіху: представники коледжу продовжують профорієнтаційну роботу

Вибір професії та вступ до закладу освіти – це перші сходинки на шляху кожної особистості до успіху в майбутньому. І повністю реалізувати себе в житті, знайти своє покликання може та людина, яка зробила правильний вибір та здобула якісну освіту.

Колектив Класичного фахового коледжу СумДУ докладає максимум зусиль, аби донести інформацію до цьогорічних абітурієнтів про переваги та перспективи навчання саме в нашому закладі освіти. У межах профорієнтаційної роботи було проведено зустріч з учнями 9-х та 11-х класів Конотопського ліцею № 12.

Представник ЗФПО Надія МОЗГОВА розповіла присутнім про особливості цьогорічної вступної кампанії; презентувала спеціальності та освітні програми за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра та освітнім ступенем бакалавра; розкрила можливості для особистісного розвитку в коледжі; ознайомила з матеріально-технічною базою; нагадала, що на базі коледжу функціонують підготовчі курси до вступу та роздала відповідні інформаційні буклети. Велику зацікавленість в учнів викликала інформація про креативне дозвілля та спортивне життя студентів.

Наприкінці зустрічі всіх майбутніх випускників було запрошено відвідати Класичний фаховий коледж та долучитися до вже традиційного Дня відкритих дверей (Open Day), що відбудеться вже 27 квітня о 08:30 за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117; (068)735-81-38, (097)438-28-00.

Своєчасно і якісно проведена профорієнтаційна робота сприяє залученню до навчання професійно-орієнтованої молоді, що забезпечує формування якісного контингенту студентів коледжу.

Дякуємо директору та адміністрації Конотопського ліцею № 12 за підтримку та можливість співпрацювати.