PDFДрук

І тур фотоконкурсу завершено: оголошено ім’я переможця!

12 квітня члени журі підбили підсумки фотоконкурсу-виставки авторських світлин здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ. Це І етап Всеукраїнського фотоконкурсу-виставки, що був організований Науково-методичним центром ВФПО освіти разом із студентським самоврядуванням закладів вищої та фахової передвищої освіти. Тема цьогорічної виставки – «Сім’я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті».

На конкурс студентами були надані 8 робіт юних фотоаматорів. Світлини вразили журі яскравими образами, композиційними та колірними рішеннями та оригінальними ідеями. У фотоконкурсі були представлені світлини різних жанрів, що відображали найважливіші та найцікавіші події з життя, сімейні традиції. Відповідно до методичних рекомендацій конкурс проводиться в два тури, перший – у закладі освіти.

За підсумками голосування членів журі перемогу в І турі фотоконкурсу здобув студент групи №4 Богдан ДВОРНИК. Саме його робота буде направлена до Науково-методичного центру ВФПО для участі в ІІ – Всеукраїнському етапі.

Щиро вдячні кожному учаснику конкурсу за натхнення, любов до прекрасного, бажання зловити мить, яку інші не помічають, і залишати її в пам’яті, за підвищення ролі родини в системі загальнонаціональних цінностей та виявлення своїх творчих здібностей у фотомистецтві.