PDFДрук

Профорієнтаційна робота в дії!

Протягом квітня в Класичному фаховому коледжі СумДУ тривають активні профорієнтаційні зустрічі, до яких залучаються не лише фахівці відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи, а й викладачі, студенти та інші співробітники нашого закладу. Високоякісна профорієнтаційна робота має вагоме значення для майбутнього здобувача освіти: допомагає зорієнтувати та підготувати його до професійної діяльності, надає корисну інформацію щодо розуміння ринку праці, включаючи бачення власної кар’єрної траєкторії.

Так, 25 квітня 2024 р. відбулося чергове спілкування з учнями 9-х класів Конотопського обласного академічного ліцею «Лідер» та Конотопської спеціальної школи. Аліна БОЯРЧУК, фахівець відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи коледжу, та Наталія ПАВЛЕНКО, викладач, гарант освітньо-професійної програми «Будівництво, обслуговування та ремонт залізничних колій», завідувач секції будівництва, обслуговування і ремонту залізничних колій циклової комісії будівництва, цивільної інженерії, геодезії та землеустрою, презентували майбутнім абітурієнтам спеціальності, за якими в коледжі можна здобути освіту після дев’яти класів, освітні програми та наголосили на перевагах навчання саме в нашому закладі освіти. Представники коледжу детально ознайомили з умовами вступу цього року та можливостями подальшого навчання і працевлаштування.

Найбільший інтерес в учнів викликала інформація про дозвілля студентів, участь у різних акціях, волонтерський рух, студентське самоврядування, діяльність сучасних клубів за інтересами, а також цікаві традиції коледжу.

На завершення зустрічі кожен мав можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді, а також отримати інформаційні буклети з повною інформацією про Класичний фаховий коледж і його освітню діяльність.

Сподіваємося, ця зустріч матиме продовження і ми зустрінемося на нашому традиційному заході Open Day, який відбудеться 27 квітня, цієї суботи, о 08:30 за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117; (068)735-81-38, (097)438-28-00.

Вдячні адміністрації Конотопського обласного академічного ліцею «Лідер» та Конотопської спеціальної школи за увагу, небайдужість та можливість співпрацювати!

Запрошуємо майбутніх випускників до нашої великої коледжанської родини!