PDFДрук

Зустріч заступників директорів з виховної роботи

У Політесі зібралися заступники директорів з виховної роботи.
9 жовтня 2019 року на базі Політехнічного технікуму КІ Сум ДУ відбулось засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗФПО. У ньому взяли участь представники закладів вищої освіти області І-ІІ рівнів акредитації із Сум, Путивлю, Глухову, Лебедину, Ромнів, Шостки, Маловисторопу та Конотопу.
Гостей радо зустрічали представники дирекції Політехнічного технікуму Т.В. Гребеник, директор; В.В. Рязанцев, заступник директора з навчальної роботи; Ю.В.Бібік, заступник директора з виховної роботи та О.В. Сосненко, завідувач навчально-методичного кабінету.
Учасників методичного об’єднання привітала Тетяна Вікторівна Гребеник, побажала продуктивної роботи протягом засідання.
У ході заходу обговорювались питання унормування й уніфікації документів з виховної роботи в ЗФПО Сумської області, розробки Положення про студентське самоврядування, грантової діяльності та співпраці з громадськими організаціями.
Робота учасників методичного об’єднання пройшла у невимушеній, робочій атмосфері. Розгляд актуальних питань, професійні дискусії та обмін досвідом сприяли формуванню стратегічних завдань у роботі заступників директорів з виховної роботи ЗФПО та визначення подальшої траєкторії діяльності.