PDFДрук

У закладі розпочалося онлайн-опитування студентів


З 26 по 31 квітня 2020 року у технікумі проходить онлайн-опитування студентів ПТКІСумДУ за допомогою сервісу Google Форми. Усім студентам І-ІV курсів рекомендовано пройти «Анкету студента Політеху: моє життя в умовах карантину». Студенти отримають посилання на анкетування через класних керівників.

Навчальний заклад дуже переймається тим, що студентам та педагогам на певний час довелося перейти на дистанційне навчання, та ми не маємо можливості безпосередньо взаємодіяти між собою у звичайному режимі. У зв'язку з цим була створена дана анкета. Переконливо просимо студентів взяти участь у опитуванні. Це допоможе адміністрації закладу краще зрозуміти психологічний стан здобувачів освіти під час карантину та надасть можливість адміністрації закладу покращити умови дистанційної взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу.

(Якщо ви, дорогі студенти, ще не отримали посилання від класного керівника на проходження опитування, то швиденько ловіть:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVlie2X-97SXO-GP5Wh9GAIRUDLDailDHsgOetvlEiMM1mlw/viewform?usp=sf_link

Ми дуже хочемо знати, як там ваші справи. Сподіваємося на розуміння та відкритість! Бережіть себе! Все буде добре!)