PDFДрук

День безпечного Інтернету в коледжі

06 лютого 2024 р. у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). І, уже за традицією, здобувачі Класичного фахового коледжу Сумського державного університету теж взяли активну участь у цій події.

Пізнавальні уроки для здобувачів I–IV курсів спеціальностей 171 Електроніка (освітньо-професійна програма «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації»), 123 Комп’ютерна інженерія (освітньо-професійна програма «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж», 073 Менеджмент (освітньо-професійна програма «Організація виробництва»), 133 Галузеве машинобудування (освітньо-професійна програма «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях»), 193 Геодезія та землеустрій (освітньо-професійна програма «Землевпорядкування») та 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійні програми «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій», «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», «Будівництво, експлуатація та ремонт автомобільних доріг і аеродромів») провели викладачі інформатики РОМАНЕНКО Олександр та ПЕЧЕНКО Світлана. Вони представили матеріали (harazd.bank.gov.ua), розроблені експертами Національного банку України, в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству ШахрайГудбай (https://promo.bank.gov.ua/stopfraud/).

Здобувчі коледжу дізналися багато цікавого про історію шахрайства з грошима, повторили основні аспекти фінансової грамотності, відвідали віртуальний музей грошей, взяли участь у грі з платіжної безпеки та створили власні відеоматеріали щодо дотримання кібербезпеки у воєнний час.

Попереджений значить озброєний!