PDFДрук

Гостьова лекція для майбутніх землевпорядників

15 березня 2024 р. для здобувачів Класичного фахового коледжу СумДУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (освітньо-професійна програма «Землевпорядкування) відбулася гостьова лекція. Спікерка Аліна ТРЕТЯКОВА – головний спеціаліст відділу земельних ресурсів Бочечківської сільської ради та, до речі, випускниця нашого закладу освіти – детально розповіла майбутнім землевпорядникам про те, що їм потрібно знати для подальшої професійної діяльності.

Землевпорядник – важлива і необхідна професія, її рейтинг залишається незмінно високим упродовж багатьох років, і ми щиро радіємо, що у стінах нашого коледжу готують таких фахівців.

Під час онлайн-зустрічі здобувачі освіти ознайомились з посадовими обов’язками головного спеціаліста відділу земельних ресурсів сільської ради та видами робіт, які проводяться у сфері земельних відносин на рівні органів місцевого самоврядування.

Студенти не лише мали можливість поспілкуватися з представником землевпорядних органів об’єднаної територіальної громади Конотопського району, отримати відповіді на актуальні питання, зокрема щодо змін земельного законодавства під час війни, а й взяти участь у фаховій дискусії.

Підбиваючи підсумки зустрічі, Аліна ТРЕТЯКОВА побажала майбутнім землевпорядникам успіхів у навчанні та подальшого розвитку практичних вмінь та навичок.

Тож дякуємо пані Аліні за змістовну лекцію, високий професіоналізм та компетентність.