PDFДрук

Вступ до Класичного фахового коледжу – твоя найкраща інвестиція в успішне майбутнє: профорієнтаційні зустрічі з ліцеїстами міста

19 квітня 2024 р. відбулися профорієнтаційні зустрічі фахівця відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи Класичного фахового коледжу СумДУ Аліни БОЯРЧУК з 11-класниками, які навчаються в Конотопських ліцеях № 3 та 7 і цього року будуть робити один із найважливіших кроків у своєму житті – обирати майбутню професію.

Аліна Василівна поспілкувалася з учнівською молоддю:

• ознайомила присутніх з перевагами й умовами навчання в коледжі;

• презентувала спеціальності, які можна здобути в коледжі, освітні програми, відділення, зокрема бакалаврату;

• окреслила перспективи саморозвитку та професійного зростання;

• надала актуальну інформацію про вступну кампанію 2024 року;

• розповіла про можливості академічної мобільності, неформальної освіти.

Аліна БОЯРЧУК закцентувала увагу майбутніх випускників на тому, що Класичний фаховий коледж – це єдиний заклад фахової передвищої освіти в регіоні, який провадить освітню діяльність за освітнім ступенем бакалавра.

Під час зустрічі здобувачі освіти ознайомилися з іншими, не менш важливими, аспектами студентського життя в коледжі: науково-дослідна та культурно-просвітницька діяльність, спортивні досягнення, активний волонтерський рух, робота об’єднань за інтересами, участь у креативних проєктах тощо.

Також кожен отримав відповідні інформаційні брошури з контактною інформацією закладу освіти для подальших консультацій.

Сподіваємося, що проведена зустріч дасть учням більш глибоке уявлення про широкі можливості навчання в Класичному фаховому коледжі та успішного подальшого працевлаштування. Попри складні часи, Класичний фаховий коледж продовжує жити та працювати, готуючи фахівців своєї справи. Він залишається потужним центром креативних ідей та інноваційних рішень Сумщини.

Маємо надію, що наша профорієнтаційна зустріч з учнями сприятиме вибору їхньої майбутньої професії та особистого професійного шляху в житті. Якісна освіта поруч! Тож запрошуємо долучитися вступників цього року до нашої великої коледжанської родини!

Детальна інформація: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117; (068)735-81-38, (097)438-28-00.

Дякуємо адміністрації Конотопських ліцеїв № 3 та 7 за співпрацю!