PDFДрук

Класичний фаховий коледж відзначено Дипломом за участь у Всеукраїнському флешмобі White card

6 квітня у світі відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace). Цікаво, що таку дату було обрано не випадково, адже саме 6 квітня 1896 р. в Афінах розпочалися перші міжнародні Олімпійські ігри сучасності: 311 спортсменів із 13 країн зібралися на стадіоні «Панатінаїкос». Ігри відкрив король Греції Георг I Глюксбург.

З нагоди цього свята та Всесвітнього дня здоров’я в межах Національного проєкту «Цікава Фізкультура-2.0. Перезавантаження» в Україні було проведено Всеукраїнський флешмоб White card, участь у якому взяли понад 200 тисяч учасників із закладів дошкільної освіти, загальної середньої та позашкільної освіти, професійної, фахової передвищої та вищої освіти.

Студенти Класичного фахового коледжу АРТЮХ Нікіта (ФК-31), КАРАСЕНКО Максим (2 гр.), КОРНУКОВ Ілля (121 гр.) та ФЕДЧЕНКО Нікіта (121 гр.) разом зі своєю футбольною командою Конотопської ДЮСШ теж долучилися до цієї акції. Відтак коледж було відзначено відповідним Дипломом Української федерації «Спорт заради розвитку».

Наш заклад освіти пишається своїми спортсменами та охоче підтримує різноманітні оздоровчі та спортивні ініціативи, адже фізична активність і розвиток об’єднують людей. Заряджені позитивом та гарним настроєм!