PDFДрук

Гра, в якій кожен може стати мільйонером!

Минулого тижня зі ініціативи відділу міської ради у справах молоді та спорту для студентів нашого міста в молодіжному просторі відбулась фінансова гра «Життєвий капітал».

Від Класичного коледжу СумДУ участь у ній взяли першокурсники Анастасія Лагошна та Богдан Расюк.

В обох студентів – купа позитивних емоцій! «Враження від процесу гри неможливо описати, бо ті емоції й азарт, прожиті за декілька годин - це щось неможливе, - ділиться своїми враженнями Настя Лагошна. – Сподобався і сам процес, і те, що під час гри можна, не дивлячись на те, ким ти є в реальному житті, відчути себе мільйонером. Ми навчилися розпоряджатися грошима, що так важливо для молоді, яка вчиться жити дорослим життям. Усім рекомендує пограти в «Життєвий капітал», бо це не просто розвага, а й корисна та пізнавальна гра на тему фінансової грамотності».

Гру провели: фахівчиня управління економіки КМР Анастасія Загородня та координаторка проєктів Міжрегіонального інституту розвитку громад Наталія Кузьминчук.

Вдячні організаторам за можливість для молоді прокачати свої фінансові знання, заглибитися в світ грошообігу та відчути присмак можливостей у процесах накопичення та витрачання власних коштів.