PDFДрук

Виїзне засідання наукового гуртка «Перспективний залізничник»

У Класичному фаховому коледжі продовжують діяти наукові гуртки різного спрямування, мета яких – створити умови для виявлення та залучення талановитих здобувачів освіти до наукової діяльності, сприяти набуттю ними навичок науково-дослідної роботи.

Так, 23 квітня 2024 р. викладач коледжу, канд. техн. наук Олександр ЗАБІЯКА провів для здобувачів освіти спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій») чергове засідання наукового гуртка «Перспективний залізничник».

У ході зустрічі гуртківці розглянули «в полі» роботу електронного тахеометра, провели відповідні заміри відстаней та горизонтальних кутів, закріпивши теоретичні знання цікавою практичною роботою.

Вивчення основ геодезії та закріплення цих знань на практиці є важливою складовою професійної компетентності будівельника будь-якої галузі. Не є виключенням і фахівці-залізничники. Сподіваємося, знання та практичні навички, здобуті під час засідання, допоможуть нашим студентам у подальшому стати конкурентоспроможними фахівцями на сучасному ринку праці.

Бажаємо учасникам наукового гуртка «Перспективний залізничник» натхненної роботи та нових цікавих тем для досліджень і курсових проєктів. Запрошуємо всіх охочих до нашої роботи й подальших зустрічей.