PDFДрук

Партнерство нових можливостей: підписано Меморандум між Службою відновлення у Сумській області та Класичним фаховим коледжем Сумського державного університету

Класичний фаховий коледж постійно розширює спектр своєї діяльності для розвитку, вдосконалення, новацій і партнерства.

05 квітня 2024 р. між Службою відновлення у Сумській області та ВСП «Класичний фаховий коледж Сумського державного університету» було підписано Меморандум, який закладає основу співпраці з метою розширення і зміцнення взаємовигідних зв’язків задля створення для здобувачів освіти сприятливих умов для якісної підготовки за обраною спеціальністю.

Документ підписали начальник Служби відновлення у Сумській області Іван СМАГА та директор Класичного фахового коледжу Тетяна ГРЕБЕНИК.

Під час зустрічі було обговорено ключові напрямки партнерства задля досягнення мети Меморандуму. Серед них:

• організація взаємовигідної діяльності у сфері підготовки кадрів для виробництва;

• проведення досліджень за замовленням з вишукування, якості будівельних матеріалів, розрахункових робіт, точних вимірювань, новітніх технологій тощо;

• вплив виробництва на формування навчальних планів і змісту освітніх програм підготовки здобувачів освіти відповідно до вимог виробництва;

• проходження виробничої практики на базі проєктів, які реалізує Служба відновлення з метою ознайомлення здобувачів освіти з новітніми технологіями в дорожній галузі та будівництві цивільної інфраструктури, організацією будівельних проєктів та контролю технічної якості прийому робіт.

Таке спільне і узгоджене співробітництво – важливий крок для підвищення якості підготовки здобувачів освіти, закріплення здобутих знань та їх практичного застосування.

Директор коледжу Тетяна ГРЕБЕНИК висловила впевненість у залученні Служби відновлення у Сумській області до співпраці щодо вдосконалення освітніх програм підготовки здобувачів освіти, обміну досвідом та забезпечення установи висококваліфікованими кадрами, а випускників коледжу – робочими місцями.

Сподіваємось на плідну співпрацю та дієві рішення! Єднаймося заради підвищення якості освіти та будуємо щасливе майбутнє нашої молоді разом!