PDFДрук

Не підвів квітневий день: був чудовий Open day

З якої нагоди він відбувся? Але ж місто потопає в цвіті дерев... Такої пори ми любимо запрошувати абітурієнтів, учнів 9 класів, для знайомства зі спеціальностями, за якими провадиться підготовка в коледжі.

Сьогодні було презентовано освітньо-професійні програми «Будівництво, обслуговування та ремонт залізничних колій» та «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг і аеродромів» (спеціальність 192 Будівництво та цивільна інженерія).

Завідувач відділення «Транспортного будівництва» Олена ДАНИЛЬЧЕНКО ознайомила присутніх з особливостями вступу–2024.

Гарант освітньо-професійної програми «Будівництво, обслуговування та ремонт залізничних колій», завідувач секції будівництва, обслуговування і ремонту залізничних колій циклової комісії будівництва, цивільної інженерії, геодезії та землеустрою Наталія ПАВЛЕНКО у своєму виступі закцентувалася на актуальності професії залізничника.

Гарант освітньо-професійної програми «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг і аеродромів», завідувач секції будівництва, експлуатації і ремонту автомобільних доріг та аеродромів циклової комісії будівництва, цивільної інженерії, геодезії та землеустрою Тетяна ТАРАСЕНКО розповіла присутнім про перспективи розвитку та потреби України у фахівцях зазначеної спеціальності; презентувала цікаві факти щодо технології проєктування, будівництва автошляхів та контролю якості.

З навчальними дисциплінами, які опановують здобувачі освіти – залізничники та автошляховики, – докладно познайомила викладач Тетяна СИКАЛ.

Неабияку зацікавленість у майбутніх абітурієнтів викликало знайомство із сучасними вимірювальними геодезичними приладами. Викладач коледжу Сергій СИКАЛ детально продемонстрував на практиці їхню роботу.

Сподіваємося, що детальне знайомство з особливостями спеціальностей допоможе абітурієнтам зорієнтуватися та визначитися зі своїм покликанням під час вступу до коледжу.

Open day і справді був яскравим, багатим на враження і натхненним буйним квітневим цвітом!