PDFДрук

Основи слюсарної справи для здобувачів освіти ОПП «Будівництво, експлуатація та ремонт автомобільних доріг і аеродромів»

В основу підготовки майбутніх фахівців покладено практичну спрямованість освітнього процесу. Це одна з визначальних складових набуття здобувачами освіти навичок практичної діяльності і майбутнього працевлаштування.

Для здобувачів освіти ІІ курсу Класичного фахового коледжу спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво, експлуатація та ремонт автомобільних доріг і аеродромів») триває навчальна практика – змістовий модуль «Слюсарні роботи».

Під керівництвом майстра виробничого навчання Людмили ВАВІЛОВОЇ студенти опановували ряд основних технологічних операцій: розмітку, рубання, різання металу, обпилювання, свердління, нарізування різьби тощо.

Також вони дізналися про види, причини виникнення та способи запобігання бракові на виробництві, правильну організацію робочого місця, безпеку роботи під час виконання різноманітних слюсарних робіт та новітні технології обробки металу у слюсарній справі.

Переконані, знання, вміння та навички, отримані студентами під час навчальної практики, будуть успішно використані ними в подальшій освітній діяльності. Тож побажаємо майбутнім фахівцям натхнення та наполегливості в опануванні обраного фаху.