PDFДрук

Презентація книги «Теорія поля» на засіданні наукових гуртків коледжу

27 березня 2024 р. у Класичному фаховому коледжі СумДУ відбулося чергове спільне відкрите засідання наукових гуртків Modern engineers, Economics та Electronics за участі кандидата фізико-математичних наук, доцента, доцента кафедри комп’ютеризованих систем управління Сумського державного університету РУБАНА Анатолія Івановича.

Цього разу форма засідання була незвичайною та винятково цікавою – презентація книги «Теорія поля», яка є результатом співпраці провідних науковців факультетів електроніки та інформаційних технологій, технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ, а також Університету Дрекселя (США).

Співавторами цієї наукової праці є кандидат технічних наук, професор, декан факультету технічних систем та енергоефективних технологій ГУСАК Олександр Григорович, кандидат фізико-математичних наук, доцент, доцент кафедри комп’ютеризованих систем управління, вчений секретар Сумського державного університету РУБАН Анатолій Іванович та доктор технічних наук, заслужений професор Університету Дрекселя, директор Інституту наноматеріалів Університету Дрекселя, почесний доктор СумДУ ГОГОЦІ Юрій Георгійович.

Основні розділи книги «Теорія поля» представив один із співавторів – РУБАН Анатолій Іванович, який розповів молодим дослідникам про шлях, що пройшла ця наукова праця – від першої ідеї до втілення, про основні розділи книги та її значення в освітньому процесі підготовки здобувачів освіти, особливо інженерних спеціальностей.

Також примірник видання «Теорія поля» з дарчим написом авторів був переданий до бібліотеки Класичного фахового коледжу для використання в освітньому процесі.

Сподіваємося на подальший розвиток і розширення співпраці з провідними науковцями Сумського державного університету.