PDFДрук

До уваги вступників! З 14 березня 2024 р. на базі Класичного фахового коледжу СумДУ стартувала реєстрація для участі в НМТ–2024

На базі Класичного фахового коледжу створено пункт реєстрації для участі в НМТ 2024 року, який надає необхідні консультації та технічну підтримку майбутнім вступника. Процедура триватиме до 11 квітня включно.

В Україні триває війна, тому для створення максимально комфортних і безпечних умов процедура реєстрації відбувається в укритті, яке забезпечене необхідним комп’ютерним обладнанням, доступом до мережі та джерелами резервного живлення.

Цього року Український центр оцінювання якості освіти проводить реєстрацію виключно онлайн за допомогою спеціального сервісу – https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt.

Фахівці відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи коледжу допомагають всім потенційним учасникам тестування пройти відповідну процедуру реєстрації, зокрема консультують щодо умов, вимог та можливостей складання НМТ, допомагають зорієнтуватися, як працювати із сервісом реєстрації, надають технічну підтримку. Також вони консультують тих, хто перебуває за кордоном і теж має можливість зареєструватися для проходження тестування дистанційно на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

До речі, уже встигла зареєструватися значна кількість майбутніх вступників.

Готуйтеся до НМТ разом з Класичним фаховим коледжем! Наша мета – зробити вашу реєстрацію легкою та успішною!

Тож чекаємо вас за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117.

Більш детальна інформація: (068) 735-81-38, (097) 438-28-00.

Сподіваємося, цього року до нашої коледжанської родини доєднаються найкращі здобувачі освіти – цілеспрямовані, впевнені у своєму виборі та креативні.