PDFДрук

Він поклав своє життя в ім’я майбутнього України!

27 березня помер наш випускник Роман Григорович ГОЛУБ. Він отримав тяжке поранення на Луганщині поблизу селища Білогорівка. Лікарі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова боролися за життя захисника, але, на жаль, врятувати Романа не вдалося.

Роман Григорович Голуб народився 8 жовтня 1980 року в с. Халимонове Бахмацького району, де виріс та закінчив 9 класів школи.

З 1995 по 1999 роки Роман був студентом Політехнічного технікуму в Конотопі, який наразі має назву Класичного коледжу СумДУ. Навчався за спеціальністю «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації.

Викладачі згадують Романа як товариського, комунікабельного юнака. Активно долучався до різних заходів, які проводились у технікумі, у вільний час займався спортом. На 4 курсі Роман одружився.

За інформацією Бахмацької міської ради, після завершення навчання Роман працював за обраною спеціальністю. Спочатку електромонтером у Водоканалі, потім у Бахмацькому районному вузлі зв’язку. Був старшим електромеханіком виробничого підрозділу «Бахмацька дистанція сигналізації та зв’язку» регіональної філії «Південно-Західна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

У війську Роман Голуб служив на посаді вогнеметника 2 вогнеметного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки військової частини А7331.

На жаль, ворог безжально забирає життя наших захисників. Але ми пам’ятаємо всіх наших Героїв! Вічна шана і слава Роману!

Щирі співчуття родині загиблого…