PDFДрук

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін

16 квітня 2024 р. викладачі Класичного фахового коледжу СумДУ Світлана ВЕСПЕРІС, Ганна САМУСЬ, Ольга ЩЕРБИНА, Людмила БАНДУРКА та Тетяна СІРИК взяли участь у засіданні обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Сумської області.

На початку онлайн-зустрічі присутніх привітала Галина КРАМІНСЬКА – голова ОМО викладачів економічних дисциплін. На засіданні було розглянуто ряд актуальних питань щодо використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій для розв’язання професійних задач майбутніх фахівців, зокрема:

• «Інфомедійна грамотність освітян» (Наталія ПОНОМАРЕНКО, викладач Машинобудівного фахового коледжу СумДУ);

• «Освіта під час війни» (Галина КРАМІНСЬКА, викладач Машинобудівного фахового коледжу СумДУ);

• «Методика проведення онлайн-занять» (Світлана СОКОЛОВСЬКА, викладач Роменського фахового коледжу ДРНЗ КНЕУ).

Участь у засіданні обласного методичного об'єднання викладачів економічних дисциплін дає можливість викладачам коледжу вдосконалювати освітній процес та підвищувати мотивацію здобувачів освіти в умовах складних викликів дистанційного навчання та воєнного стану.

Щиро дякуємо організаторам та всім учасникам засідання за конструктивні дискусії та бажаємо подальших творчих успіхів, міцного здоров’я, натхнення і наснаги під мирним небом!