PDFДрук

Навчальна практика зі столярно-теслярських робіт для здобувачів освіти ОПП «Будівництво та експлуатація будівель і споруд»

Практична спрямованість освітнього процесу підготовки майбутніх фахівців передбачає отримання корисних професійних навичок у виробничому середовищі, розуміння та можливості застосовування теоретичних знань на практиці задля успішного працевлаштування в майбутньому.

Здобувачі освіти ІІ курсу Класичного фахового коледжу спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво та експлуатація будівель і споруд») успішно опановують змістовий модуль «Столярно-теслярські роботи» навчальної практики під керівництвом майстра виробничого навчання Олексія ТОЦЕНКА.

Теоретична складова практики дозволяє студентам отримати знання про особливості конструювання столярних виробів, види столярних з’єднань, матеріали, які застосовуються в столярному виробництві. Під час практичних занять майбутні фахівці будівельної справи вивчають конструкції столярних виробів та вимоги до їх якості, технології їх виробництва, напрямки раціонального і комплексного використання сировини та застосування деревинних матеріалів у столярних виробах.

Велика увага приділяється ергономіці робочого місця та техніці безпеки під час виконання різноманітних столярно-теслярських робіт.