PDFДрук

Громадська активність та ініціативність – інструменти розвитку і поліпшення громади: коледжани долучилися до відкритої зустрічі-обговорення «Спектр громадської участі: теорія і практика»

09 квітня 2024 р. у Конотопському міському центрі культури і дозвілля «Кінотеатр «Мир» відбулася відкрита зустріч-обговорення «Спектр громадської участі: теорія і практика». Спікером був Олександр ГЛАЗОВ – експерт з громадської участі, який вже багато років допомагає людям зробити свої міста кращими.

На захід були запрошені представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, ОСББ, ОСН та місцевого бізнесу, небайдужі містяни, представники наукової та експертної спільноти громади. Участь у зустрічі взяли і науковці та представники студентського самоврядування Класичного коледжу СумДУ.

Олександр ГЛАЗОВ у невимушеному спілкуванні зазначив, що активна молодь Конотопської міської громади – це не лише наше майбутнє: уже зараз вона може ініціювати та реалізувати зміни в громаді.

Впевнені, що лише співпраця та активність містян, органів місцевого самоврядування та наукової спільноти закладів освіти допоможуть відновити та збільшити потенціал Конотопської громади. Разом ми здатні досягти більшого!

Проєкт «Соціальна згуртованість задля сталого розвитку: залучення мешканців Конотопської громади до процесів стратегічного планування» впроваджується ГО «Центр розвитку та співпраці громад» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами-партнерами.