PDFДрук

Представники коледжу долучилися до участі в проєкті з відновлення постраждалих від війни громад

16 квітня представники Класичного коледжу СумДУ, члени ГО молодіжної спілки студентів «Новий час» Антон Гребеник та Вікторія Каморда побували на тренінгу «Проєктний менеджмент та написання проєктів» в рамках реалізації проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)». Спікером заходу виступив експерт ГО «Бюро аналізу політики» Віктор БОБИРЕНКО.

Учасники тренінгу вчилися писати проєктні заявки, з допомогою яких можна реалізувати власні ідеї та отримати фінансування від донорів. Ознайомилися з видами проєктів, його складовими, вчилися формулювати текст заявки, працювати з потенційними інвесторами.

«Я взяла участь у дуже корисному і цікавому тренінгу, - ділиться своїми враженнями Вікторія Каморда. - Проєкт з відновлення постраждалих від війни громад є дуже важливим для нашої громади, адже він вчить, як відновити зруйновані внаслідок війни території, як створювати умови для повернення людей, які виїхали через війну, реінтегрувати ветеранів та членів їхніх родин, залучати молодь до процесів відновлення громади. Вірю, що завдяки цьому проекту ми зможемо зробити нашу громаду кращою».

Проєкт упроваджується UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

Організатором заходу виступив відділ Конотопської міської ради у справах молоді та спорту.

Джерело фото – КМР.