PDFДрук

Першокурсники шукали відповідь на одвічне запитання, хто ж править світом – чоловіки чи жінки?

11 квітня у Класичному коледжі СумДУ відбулося свято талантів та шоу «Хто зверху?». Участь у ньому взяли студенти І курсу.

Команди хлопців та дівчат протягом гри намагалися довести протилежній статі свою перевагу в інтелекті, спритності та кмітливості. Виконували різні конкурсні завдання від наших харизматичних ведучих Вероніки Божок та Михайла Солошенка – учасників дискусійного клубу «Погляд», та отримували за це відповідні бали, які виставляли члени журі. За результатами гри перемогла команда дівчат, які показали себе прекрасними меломанками та продемонстрували надзвичайно швидку реакцію у виконанні конкурсних завдань.

У перервах між раундами шоу свої художні номери показували представники груп І курсу. Глядачі побачили справжнє сузіря талантів, адже, як виявилось, серед першокурсників дуже багато неперевершених акторів, а також вокалістів та танцюристів. Сучасний танок-попурі від студенток групи №2, майстерно та емоційно виконані гумореска та пісня «Люди ми тільки тоді» у виконані студента І групи Губаля Віталія, уривок з вистави за мотивами твору Григорія Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці» від студентів 4 групи; сценки про освітні студентські будні та участь батьків у освітньому процесі своїх дітей від груп №3 та №5 – виконання кожного з цих номерів було оригінальне та унікальне.

Свято вийшло теплим і затишним, усі відчули себе однією дружньою коледжанською родиною. По завершенні заходу учасники шоу та артисти, які розважали глядачів у перервах між грою, отримали солодкі призи та незабутні враження. Попереду – навчання, заліки та екзамени. Тож нехай отриманий першокурсниками заряд енергії допоможе їм почуватися впевненіше на шляху до успішного завершення свого першого навчального року в коледжі!