PDFДрук

Засідання обласного методичного об’єднання заступників директора з навчально-методичної роботи: досвід, проблеми та перспективи

28 березня 2024 р. на базі Машинобудівного фахового коледжу СумДУ відбулося онлайн-засідання ОМО заступників директора з навчально-методичної роботи, активними учасниками якого були представники Класичного фахового коледжу СумДУ – В’ячеслав РЯЗАНЦЕВ, заступник директора з навчальної роботи, та Людмила ГАЦЕНКО, заступник директора з навчально-методичної роботи.

В’ячеслав Вікторович ознайомив присутніх із правовими та нормативними новаціями у сфері фахової передвищої освіти.

Досвідом роботи з акредитації освітньо-професійних програм ділилися заступники директора з навчально-методичної роботи, зокрема КЛІНДУХ Михайло (Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ) та КРАВЧЕНКО Ольга (Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ).

БОНДАРЕНКО Дмитро, в. о. заступника директора з навчально-методичної та виробничої роботи Машинобудівного фахового коледжу СумДУ, презентував учасникам зібрання Центр дуальної освіти – важливої складової фахової підготовки в коледжі, провівши надзвичайно цікаву віртуальну екскурсію кабінетами та лабораторіями закладу освіти.

Дякуємо колегам, які долучилися до відеозустрічі, за змістовні доповіді, висвітлення найактуальніших питань роботи закладів фахової передвищої освіти. Сподіваємось, засідання було корисним, інформативним, дозволило перейняти успішний досвід колег-заступників, звернути увагу на типові недоліки в роботі задля їх уникнення в майбутньому та надихнуло на подальшу плідну й системну роботу.