PDFДрук

Відійшла у засвіти викладачка коледжу Неля Павлівна Костилєва


Багато років Неля Павлівна віддала викладанню у Конотопському політехнічному технікумі. Мала освіту інженера-економіста шляхів сполучення, була досвідченою та творчою викладачкою, професійно готувала студентів до майбутньої професії в умовах ринкових відносин. Була головою циклової комісії спецдисциплін, успішно керувала методичною роботою, виконувала обов’язки класного керівника.

В нашому освітньому закладі Неля Костилєва викладала такі предмети як «Економіка транспортного будівництва» та «Проєкти та кошториси». За час своєї роботи отримала відзнаку «Почесний залізничник», «Ветеран праці» та величезну кількість грамот і подяк від адміністрації міста, Укрзалізниці, навчального закладу.

Колеги і випускники мають про Нелю Павлівну лише добрі згадки. За словами викладачки фізичного виховання Олени Кабанової, Неля Павлівна була строгою і вимогливою, і в той же час дуже уважною до кожного студента.

«Вона була дуже гарним класним керівником, - ділиться спогадами Олена Кабанова. - Я лише один раз провела фізкультуру в її групі, але в пам’яті ця група залишилась назавжди! З першого і по четвертий курс студенти були дуже дисципліновані, слухняні. Ніколи Неля Павлівна не підвищувала голос, але її завжди чули!!! Багато в чому для мене, як для молодого викладача, на той момент вона слугувала прикладом! Світла їй пам’ять!».

Колектив Класичного коледжу СумДУ глибоко сумує з приводу завершення земного життя нашої колеги. Висловлюємо співчуття рідним і близьким Нелі Павлівни Костилєвої. Вічний і світлий спомин!