PDFДрук

Студенти коледжу отримали незабутні враження від 4-денного буткемпу в Сумах

Буткемп третьої хвилі програми UPSHIFT відбувся в Сумах на початку квітня. Участь у ньому взяли понад півсотні молодих людей. Серед них і наші студенти та студентки!


Команди познайомилися ближче одна з одною, з менторами, дізналися більше про філософію програми і найголовніше - почали генерувати ідеї для майбутніх проєктів.

«Я мав нагоду побувати на 4-денному буткемпі в місті Суми від програми UPSHIFT, - ділиться своїми враженнями студент коледжу Олег Глушан. - Разом з учасниками команди «Наша молодість» ми розробляли, вдосконалювали та презентували проєкт з проблематикою «Слабо розвинена скейтерська спільнота в місті Конотоп» та знайшли інструмент для її вирішення - це створення простору для скейтерів (скейтмайданчик та різноманітні заходи). Наша команда плідно працює над проєктом, який допоможе вирішити цю проблему».

Ще один студент-першокурсник нашого закладу Костянтин Зимній констатує: «Попереду – довгий шлях і кропітка робота над реалізацією нашого проєкту. Ми зарядилися позитивом, знаннями, командною енергетикою. Маємо надію, що разом ми зможемо досягнути поставленої мети! Адже нам не байдуже до долі нашого міста, бо в ньому проходить наша молодість».

Попереду найцікавіший етап – реалізація проєкту. Робити зміни у своїй громаді не лише цікаво, а й відповідально. Тож бажаємо нашим хлопцям та дівчатам успіху, сил та натхнення!

Програму UPSHIFT у Полтавській та Сумській областях реалізує ГО «Нова Полтава» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях», у партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).