PDFДрук

Коледжани взяли участь в онлайн-засіданні ОМО викладачів соціальних дисциплін і правових знань

Відповідно до плану роботи обласних методичних об’єднань ЗФПО Сумської області, 04 квітня 2024 р. на платформі Google Meet відбулося онлайн-засідання ОМО викладачів соціальних дисциплін і правових знань з теми: «Інноваційний стиль роботи викладача історії та суспільних дисциплін ЗФПО». Участь у цій зустрічі взяли викладачі Класичного фахового коледжу СумДУ – ГЛИБЧЕНКО Віктор, ЄВТУШЕНКО Олександр та ОЧКАСОВ Володимир.

Під час заходу було розглянуто та обговорено ряд актуальних питань, що стосуються організації ефективного освітнього процесу в коледжах регіону:

1. Інтеграція освітніх ресурсів при викладанні історії та суспільних дисциплін у ЗФПО: результат перезавантаження освіти на новий рівень (досвід успішної імплентації онлайн-курсів, використання інтерактивних платформ для залучення студентів, приклади інноваційних підходів та адаптації до нових реалій навчання).

2. Використання штучного інтелекту на заняттях історії та суспільних дисциплін.

Також викладачі ознайомились із переліком найкращих нейромереж для генерування зображень та переконалися, що це важливий освітній інструмент для творчих педагогів, які прагнуть покращити якість освіти та зробити її більш доступною та цікавою.

Учасники засідання зазначили його інформативність та практичну спрямованість.

Дякуємо колегам за активну роботу, підтримку, обмін досвідом та обговорення надзвичайно важливих тем. Такі професійні зустрічі дають розуміння, що разом ми успішно здолаємо всі виклики сьогодення та зможемо якісно реалізувати вимоги, що стоять перед освітянською спільнотою. Сподіваємося на подальшу плідну роботу.